tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kolmen raaka-aineen japanilainen juustokakku-soufflé

Facebookin Leivotaan-ryhmään oli joku jakanut muutamia päiviä sitten juustokakku-soufflén ohjeen. Minun ei tarvinnut pitkään miettiä, halusinko kokeilla ohjetta vai en.

Tänään siis tuli käytyä kaupassa ja haettua raaka-aineet kyseiseen leivonnaiseen.
Itselläni kun ei ole 15 cm kakkuvuokaa, tuli omasta luomuksestani todella matala. Kokeilin myös tavallisen tuorejuuston sijasta appelsiinituorejuustoa, joka toi todella kivan maun kakkuun. Lisäksi tarjoilin mukana boysenmarja-kastiketta, joka ehkä sekin meni vähän päin mäntyä, kuten kaikki tänään tuntui menneen. Mutta virheistä oppii ja nyt täytyykin sitten ostaa pienempi kakkuvuoka ja kokeilla uudelleen.

Sen verran omasta kokemuksesta, eli irtopohjavuoasta menee vesi läpi. Se ei makua haittaa, mutta jos haluaa ettei vettä mene kakkuun, ei kannata irtopohjavuokaa käyttää.

Ohjeen löydätte täältä: http://www.herkkusuu.fi/kolmen-raaka-aineen-japanilainen-juustokakku-souffle/

Ja oma luomukseni tässä:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti