keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Tee intoilua

Milloin tälläinen jäätee on tullut kauppoihin??
Kävin poikaystäväni kanssa kaupassa ja huomasin ilokseni, että siellä myytiin jääteetä. En ole missään muualla vielä tälläistä nähnyt. Toisena makuna oli vihreä tee lime-minttu.  Tämä minkä otin oli valkoinen tee passion, erittäin hyvää. Muutenkin nämä springin jääteet ovat jotenkin olleet minulta piilossa, koska en ikinä ole huomannut näitä kaupassa. Arizonan jääteitä taas myydään useissa kaupoissa, vaikka se on ehkä vähän harvinaisempi, luulisin.

                                                                  jos tästä nyt mitään selvää saa

Muutenkin tykkään erilaisista teistä (meniköhän oikein..?) todella paljon. Kotona minulla on valtava tee kokoelma, ja mikä harmittaa suuresti on, että ostelen mielelläni erilaisia, mutta sitten se itse teen juominen jää vähälle, nyt kyllä ymmärrettävä, koska en edes kotona ole.
Helsingissä ollessani siskoni kanssa, löysimme aivan ihanan teekaupan, kalliin, mutta ihanan. Itse en sieltä mitään ostanut, mutta siskoni osti ja kotiin päästyämme maistelimme niitä ja ne olivat mitä ihanimpia. Hyvää oli myös se, että liikkeessä oltiin asiantuntevia ja osattiin kertoa eri laaduista. Mukavaa oli myös, että liikkeessä oli samassa ns. kahvila, missä sai juoda ostamaansa teetä ja vaikka vain ostaa sen kupillisen haluamaansa teetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti