lauantai 14. toukokuuta 2016

Äitienpäivä kakku

Hieman myöhässä postailen tätä äitienpäivä kakku juttua, mutta on ollut niin hirveä kiire ettei ole oikein kerinnyt istua kirjoittelemaan.

Eli äitienpäiväksi siis tein kakun. Sydämen muotoiseen vuokaan, ihan perus kakkupohjalla ja valkosuklaa moussella. Käytin kuitenkin fazerin uutta lakritsi-vadelma valkosuklaata ja loput laitoin ihan tavallista valkosuklaata ja voi kuulkaa kun siitä tuli hyvää. Lakritsi maistui aivan ihanasti valkosuklaan seasta ja todellakin aijoin tehdä uudestaan!  Olin tilannut netistä erikoistyllia, joista pitäisi saada pursotettua kukkia, mutta huomasin että perus kermavaahto ei siihen ole tarpeeksi jämäkkää, joten näyttävät vain epämääräisiltä kasoilta. Seuraavaksi sitten jollain vähän tukevammalla kokeilemaan.

Kakku kerettiin syömään jo ennen virallista päivää joten aamuksi tein meille täytä itse tekniikalla tuulihattuja, kermavaahtoa ja mansikoita, joista en kerennyt kuvaa ottamaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti