keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Synttärikokeiluksi mirror glaze

Omat 24-vuotis synttärit oli tuossa viime viikonloppuna ja totta kai mitäs muutakaan kuin oman kakun teko. Pikkusiskoni oli meillä käymässä kun kakkua tein ja hänen mielestään oli aika surullista, että tein oman kakkuni. Kysyin kyllä häneltä, että tekisisikö sitte minulle kakun, mutta vastaus oli kieltävä.

Tätä kakkuahan olen suunnitellut jo muutamaa kuukautta ennen. Mielessä oli tietysti kokeilunhalu tehdä mirror glaze kuorrute, joten se oli varmaa. Lisäksi minulta löytyi päärynän makuista kermankiinteyttäjää ja kohta vanhaksi menevää salted caramel tomusokeria, Joten tuloksena, omasta mielestä ehkä hieman mauton päärynä-salted caramel mousse kakku, jonka välissä oli eräänlainen päärynämelba. Ohje mirror glazeen jota käytin löytyy täältä.

Sain joululahjaksi savarinmuotteja, joten pitihän nekin päästä kokeilemaan. Moussea tuli niin paljon, että poikaystäväni saakin viedä töihin ihan oman ison kakun.
Lisäksi tein tuulihattuja kahdella eri täytteellä, kala ja kasvis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti