perjantai 17. maaliskuuta 2017

Vadelma muffinit

Taas on hetki vierähtänyt poissa blogin äärestä sekä leivonnasta. Se syy on, että meille on tullut uusi ihana perheenjäsen. Nimittäin kääpiöpinseri Hertta. Olemme siis jo reilun vuoden miettineetkoiran ottoa ja katselleet koiria ja nyt meihin sitten ottikin yhteyttä henkilö, joka tarjosi meille koiraa. Ja tottakai annoimme hänelle kodin. Ja on se niin suloinen!!
Mutta siis vähän ennen tämän suloisuuden kotiutumista, leivoin muffineita, joiden sisälle laitoin pakastekuivattuja vadelmia, mustaherukkakuorrutuksella ja samalla kokeilin pallotyllaa jolla saa sellaista röyhelöistä kuorrutetta. Kerma oli tähän liian löysähköä, en tiedä sitten tarvitsisiko sen olla sitten kreemiä.. Ohjeena ihan perus muffinitaikina ja kuorrutteessa siis kermaa ja mustaherukkatomusokeria. Päälle ripottelin hieman paukkukarkkeja, mutta se oli vähän turhaa, koska muutaman minuutin kuluttua ne eivät enää paukkuneet suussa.



Tässä puhelinta selatessa huomasin myös kuvat donitseista, joista en ole kirjoittanut.
Eli tein donitsipellillä perustaikinalla, mutta lisäsin siihen rouhittua valkosuklaata ja punaherukka pyrettä. Muuten hyvä, mutta valkosuklaa jäi peltiin kii ja muutamasta tuli vähän reikäinen. Lisäksi päälle tein kuorrutteen maidosta ja tomusokerista, joka mielestäni oli vähän turha ehkä, koska melkein kaikki valui pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti